Stallen

Stallen vergelijken

Filteropties

Categorien

Locatie

Kies de locatie(s) waar jij je stal zoekt
Provincie

Prijs

Prijs - slider
0660

Extra filters

Extra filters voor pensionstallen
Sorteer op:
✓ Kleinschalig bedrijf
✓ Onbeperkt ruwvoer & Service 7 dagen per week!
✓ Naast pension ook instructrice, opleiden en verkoop van paarden

€ 400

Per dienst

✓ Komt ook op locatie!
✓ Orun gediplomeerde subtop amazone
✓ Beschikt over een hoop ervaring, toewijding, toezicht en kundigheid
✓ Manege met hart voor mens & dier
✓ Aangepast paardrijden voor gehandicapten
✓ Alle instructeurs zijn gediplomeerd!

Per kaart

✓ Onbeperkt ruwvoer!
✓ Veel service mogelijkheden
✓ Pensionstal + vakantieadres

v.a. 

€ 25

Per dienst

Bekijk hier het voorbeeld van jouw manege bedrijf!
Bekijk de opties hier & de vele voordelen!
Jouw eigen profiel hier vandaag nog!

v.a. 

€ 50

Per les

✓ Specialisme is privelessen
✓ Veel ervaring & behaalde cursussen / opleidingen
✓ Ruitercoaching voor volwassenen en kinderen.

v.a. 

€ 30

Per kaart

Bekijk hier het voorbeeld van jouw (pension)stal!
Bekijk de opties hier & de vele voordelen!
Jouw eigen profiel hier vandaag nog!

v.a. 

€ 200

Per maand

Welke services kan ik vergelijken op het PaardenPortaal?

  1. Paarden maneges
  2. Pensionstallen
  3. Paddock paradise
  4. Rusthuis voor oude of geblesseerde paarden
  5. Opfokstallen
  6. Trainingsstallen

Het vinden van de juiste stalling, pensionstalling en de juiste paarden maneges is onmisbaar, vandaar dat deze mogelijkheden zijn toegevoegd om te vergelijken binnen het Paarden Portaal. Er wordt geprobeerd een samenwerking aan te gaan met zoveel mogelijk stallen en maneges om een zo breed mogelijk platform te creëren!

Het belang van het kiezen van een goede pensionstalling..

Onwijs belangrijk! Jij moet met een gerust hart thuis kunnen zitten, op je werk, of ergens anders, wetende dat jouw viervoeter goed wordt verzorgd en in goede handen is! Daarnaast, is het van belang dat de pensionstal past bij jouw wensen en dat jouw paard, ezel of pony zich goed voelt daar. Dit kan natuurlijk het geval zijn bij een opfokstal, een paddock paradise, bij een rusthuis voor geblesseerde paarden of oude paarden, maar dit kan natuurlijk ook op een pensionstal in de buurt.

Pensionstallen vergelijken in Noord-holland t/m Limburg

Door de filters kan je je pensionstalling in noord-holland vinden maar ook een paarden stalling in Limburg vinden en alles daartussen in! Daarnaast, bieden de filters ook de optie om jouw pensionstal in de buurt te vinden en deze te filteren op prijs. Maar ook extra filteropties zijn toegevoegd om zo specifiek mogelijk te kunnen zoeken op jouw wensen. Heb jij een andere filterwens, of staat jouw filter er niet tussen? Laat dit dan gewoon weten, dan passen wij dit aan! 

Trainingsstallen – Van zadelmak maken t/m IBOB klaarmaken

Het zadelmak maken van een paard of pony wordt veelal niet zelf gedaan, maar aan professionals overgelaten, je kan het immers maar 1x goed doen! Toch zijn er ook veel mensen die hun paarden en of pony’s zelf zadelmak maken uiteraard met fijne resultaten / herinneringen. Door gebruik te maken van de filters, is het mogelijk om zelf een bedrijf te vinden die jouw paard of pony op locatie zadelmak komt maken! Natuurlijk, kan je ook je viervoeter wegbrengen en een trainingsstal in jouw buurt vinden of op een specifieke provincie filteren.

Natuurlijk bieden trainingstallen, naast zaldemak maken, vele andere services aan! Ook op het PaardenPortaal kan je zoeken naar een trainingstal die jouw paard keuringsklaar kan maken, verkoopklaar kan maken, jouw paard laten uitbrengen op wedstrijden of simpelweg het doortrainen van jouw paard in de buurt. Natuurlijk heb je ook de filtermogelijkheid om te zoeken op welke stallen jouw kant op komen waardoor je paard gewoon lekker bij je thuis kan blijven staan / of op de pensionstal.

Het vinden van de juiste maneges voor jou

Het vinden van een geschikte paardrij les voor jezelf of iemand anders kan tijdrovend zijn! Veelal ben je waarschijnlijk op zoek naar een manege in de buurt, waar de paarden goed worden verzorgd, waar je jezelf kan verbeteren, maar ook waar de paardrijlessen op niveau zijn! Vind jouw geschikte manege en neem direct contact met ze op.

Hoeveel kost een paardrijles?

Dit is afhankelijk van de manege zelf. Afhankelijk van de kaart die je afneemt en of hoe vaak je per week rijdt meestal. Wat kost een paardrijles kan hierboven worden vergeleken! Je kan een price range instellen maar ook kun je de prijs laten sorteren door op laag – hoog & hoog – laag te klikken, om zo een beter overzicht van de prijzen te krijgen.

Op zoek naar een paardrijles voor beginners en of volwassenen?

Vrijwel bijna alle maneges bieden zowel paardrijlessen voor volwassenen aan, maar ook bieden bijna allen een paardrijles beginners groep aan. Hierboven heb je de opties om te filteren voor deze specifieke opties om zo de beste keuze te maken. Ook biedt het Paarden Portaal aan om te zoeken op speciale lessen voor gehandicapten, aangezien paardrijden voor gehandicapten / mensen met een beperking hun levensgenot kan vergroten! 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring