Trigger Paardencoaching

Trigger Paardencoaching

Beschrijving

Informatie over de service 

Over Trigger Paardencoaching:

Mijn naam is Patricia Houdkamp en gediplomeerd paardencoach. Samen met de paarden als co-coaches, ondersteunen wij personen in hun persoonlijke groeiproces. Daarnaast is Trigger Paardencoaching deelnemer van een veldstudie om meer inzicht te krijgen in de manier waarop paarden worden ingezet bij coaching en therapie.

Paardencoaching is een van de verschillende door paarden ondersteund werk dat individuen helpt om door omstandigheden heen te werken die hun groei belemmeren. Paardencoaching stelt je in staat om sneller stappen vooruit te zetten op dit gebied dan de traditionele methoden. Trigger paardencoaching biedt ondersteuning o.a. op het gebied van rouw, relaties, het aangeven van persoonlijke grenzen, communicatie en trauma. Naast 1 op 1 coaching sessies behoren diverse workshops tot het aanbod, evenals coaching waarbij het eigen paard van de coachee wordt ingezet. Ook voor medewerkers van bedrijven of organisaties is paardencoaching effectief op het gebied van teambuilding en leiderschapsontwikkeling.

Behaalde cursussen / en of opleidingen:
Post hbo tot cognitief paardencoach

 

Bedrijfsinformatie

Werkgebied
– Gelderland

Bedrijfsnaam + eigenaar naam
Trigger Paardencoaching – Patricia Houdkamp

Adres bedrijf
Veenweg 46, Oldebroek, 8096 PN, Gelderland, Nederland

Dagen werkzaam
Alle dagen!

Beschikbaar op 1 of meerdere avonden
Ja

Kom je op locatie bij een stal / of klant?
Ja

Deel via:

Neem contact op met: Trigger Paardencoaching

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring