For all horses

For all Horses

v.a. 

€ 37.50

Per dienst

Beschrijving

Over de service

Specialisaties:
For all Horses richt zich voornamelijk op trailerladen en het zadelmak maken van paarden. Daarnaast kan ik helpen met eventuele gedragsproblemen, grondwerklessen en schrik&obstakeltraining.

Over For all Horses:
De trainingen die ik geef zijn zeer divers. Het kan gaan om bijvoorbeeld een paard dat de trailer niet in wil, een paard dat niet geschoren kan worden, bang is voor vliegenspray, jonge paarden leren meelopen, voetjes geven, zadelmak maken etc. Sommige “problemen” kunnen zijn ontstaan door een trauma, vaak is het ook iets wat onbekend is en aangeleerd moet worden. Regelmatig heeft het ook te maken met miscommunicatie tussen paard en eigenaar. In dat geval train ik het paard en geef ik veel uitleg over het natuurlijk gedrag van een paard waardoor er bij zowel paard als eigenaar een verandering ontstaat die ervoor zorgt dat het weer leuk is en de frustraties weghaalt. Lesgeven doe ik voornamelijk op locatie met een eigen paard, maar voor iemand die de techniek wil leren kan dat bij mij op stal met 1 van onze paarden. In de afgelopen 30 jaar is er veel veranderd in de paarden wereld. Dit komt ten goede aan de omgang met en het welzijn van de paarden. Helaas zijn er nog steeds mensen die een praam gebruiken omdat een paard niet geschoren wil worden, of geen voetjes kan geven bij de smid. Paarden worden nog steeds met een zweep of longeerlijn etc de trailer in gedwongen. zadelmak maken door een paard te breken…….. Het is mijn drijfveer om te laten zien dat het ook anders kan. Het moet ook anders, steeds meer komt dat besef bij een steeds groter wordende groep mensen dat het anders kan. Alle lessen en trainingen zijn gebaseerd op vertrouwen, leiderschap, respect en rust. Uiteraard is mijn trainingsmethode niet de enige juiste, er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden zolang het paard met respect behandeld wordt.

 

Bedrijfsinformatie

Werkgebied
– Drenthe
– Groningen

Bedrijfsnaam + eigenaar naam
Zwanette Oost – For all Horses

Adres bedrijf
Noorderstraat 18, Drouwenerveen, 9525 TB, Drenthe, Nederland

Dagen werkzaam
Alle dagen

Beschikbaar op 1 of meerdere avonden
Ja

Kom je op locatie bij een stal / of klant?
Ja


 

Deel via:

Neem contact op met: For all Horses

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring