Het idee achter Paarden Portaal

PaardenPortaal is opgericht om alle dienstverleners en paardeneigenaren, verzorgers of geïnteresseerden dichter bij elkaar te brengen om daarmee het welzijn te verbeteren! Het zoeken van de juiste service en of diensten is veelal tijdrovend en daarbij komt dat er vaak geen besef is van hoeveel dienstverleners er eigenlijk zijn binnen de branche, en welke een betere match zouden kunnen zijn! Helaas, worden deze paden simpelweg niet gekruist omdat er geen overzicht is van de mogelijkheden. De missie van het Paarden Portaal is om een overzicht te creëren van de vele mogelijkheden binnen de paardenwereld, zodat iedereen de kans krijgt om het beste te beslissen voor zijn of haar paard, pony of ezel! Daarnaast, is de wil meegenomen om het marketing werk van de dienstverleners uit handen te nemen zodat zij zich kunnen richten op hun vakwerk en daarmee het welzijn.

Hoe het begon..

Als echte paardenliefhebbers stonden paarden al snel centraal in het leven. Naast het behalen van de internationale Equine, Sport & Business Bachelor, en de jarenlange ervaringen in de online marketing wereld, is besloten om beide werelden te combineren. Na het verhuizen naar een andere provincie, kwamen de vragen al snel te boven. ‘Naar welke stal kan ik ze dan het beste verhuizen? ’Welke hoefsmid in de buurt is beschikbaar?’ ‘Waar vind ik een goede instructie?’ etc etc. Een vraag waar ik na veel Google werk nog niet veel verder kwam helaas, zodoende is het idee begonnen!

Ook het welzijn verbeteren?

We komen graag in contact met zoveel mogelijk mensen die ook graag het welzijn willen verbeteren. Wij staan open voor ideeën en samenwerking, dus neem gewoon contact op door op de onderstaande button te klikken!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring