Schrijf je direct in!

Inschrijving = Gratis

De vele voordelen na jouw inschrijving!

 1. Bespaar Kosten & Tijd
  Een  bestaande website / nieuwe website wordt overbodig doordat alle informatie (aan jou de keuze welke), op onze website komt met jouw profiel.
 2. Breid je klantenkring uit
  Door heel Nederland kan je je klantenkring uitbreiden, maar ook doordat meer lokale mensen je kunnen bereiken, kun je een meer duurzame route creëeren voor jezelf.
 3. Adverteren of hoger proberen te komen in de Google rankings is verleden tijd
  Door onze ervaring is de website geheel SEO proef, waardoor jij je daar niet meer druk over hoeft te maken of je wel gevonden wordt. Wij zorgen ervoor dat jij gezien wordt door klanten.
 4. Makkelijker te vinden voor (nieuwe) klanten
  Voor zowel nieuwe als bestaande klanten beter vindbaar, omdat het PaardenPortaal een portaal is met vele mogelijkheden voor iedere paardenliefhebber.
 5. Geschiktere match met potentiële klanten
  Wij weten waar mensen op zoeken in Google, waardoor de filters zijn ontstaan. Hierdoor kan een bezoeker gerichter zoeken en ontstaat er een betere match tussen klant en jouw bedrijf!

Inschrijfformulier

Inschrijven

Hoe meer jij invult, des te beter word je gevonden!

De volgende vragen zijn gebaseerd op Field & Desk (Google Ads) Research. De vragen zijn hierop gebaseerd, zodat de gebruikers van de website jou sneller & makkelijker kunnen vinden. Wij adviseren dan ook om zo uitgebreid mogelijk de vragen te beantwoorden om zo een optimaal mogelijk resultaat te behalen (voor zowel jou als de gebruiker van de website). 

 


RuwvoerKrachtvoer
0x per dag
1x per dag
2x per dag
3 x per dag
4x per dag
5 x per dag
Onbeperkt

Schrijf je GRATIS in voor nog een andere dienst

Bied jij meerdere diensten aan? Voor een andere dienst die jij aanbiedt kun je een ander inschrijfformulier GRATIS invullen. Wordt hierdoor door nog meer mensen gevonden!


Het inzenden van je formulier kan wat langer duren..

Het inzenden kan wat langer duren, heb wat seconden geduld hiervoor aub. We zijn druk bezig met dit te verbeteren uiteraard. Benieuwd of je inschrijving goed is ontvangen? Check je opgegeven email voor een bevestiging. 


Hoe gaat de inschrijving in zijn werk? Geen kleine lettertjes en of verdere stappen nodig!

 
 • Stap 1: Inschrijven en invullen van je gegevens (Jouw enige to-do)

Je kan hierboven direct je bedrijf al inschrijven binnen een paar stappen! Je kan uiteraard zelf bepalen wat er zichtbaar is op onze website en wat klanten kunnen zien dus. Houdt er wel rekening mee, hoe meer je invult bij de inschrijving, hoe beter klanten je kunnen vinden op onze website door de filters. Je zult dan dus gemakkelijker gevonden worden door (nieuwe) klanten. Je kunt je eigen informatie ook zelf aanpassen, en je blijft eigenaar van je eigen informatie uiteraard.

 • Stap 2: Jouw gegevens op de website worden zichtbaar (dit doen wij!)

Na het invullen en verzenden van jouw gegevens van het inschrijfformulier, zullen wij jouw gegevens verwerken en deze op de website plaatsen. Hiervoor hoef jij dus verder niks te doen. Je profiel zal z.s.m. online komen te staan!

 • Stap 3: Ontvang Nieuwe & Bestaande klanten (Klanten vinden jou nu)

Ook hier hoef jij niks voor te doen! Bezoekers vinden jou nu via het PaardenPortaal. Zij kunnen vervolgens jou bereiken via email en of telefoonnummer (afhankelijk van wat jij hebt opgegeven). Wij doen het marketing werk, dus jij hoeft je hier geen zorgen meer over te maken.

Frequently Asked Questions

Nee er zijn geen kosten aan de inschrijving verbonden! Het is op basis van het verbeteren van het welzijn van de paarden! 

Het profiel komt zo snel mogelijk online!

Nee helemaal niks. De rest regelen wij! 

SEO = Search engine optimization  -> in het Nederlands is dat zoekmachine optimalisatie. 

Meer dan 90% begint hun zoektocht voor een product of bedrijf op Google. Hier worden zoekwoorden ingetypt in de zoekbalk. Deze zoekwoorden worden bijgehouden in o.a. Google ADS – welke wij weer gebruiken voor de website, waardoor onze website een hogere ranking krijgt binnen de zoekwoorden waar men op zoekt. 

Éen jaar online

45
50
 • Meest voordelig
 • Korting op de komende jaren!
 • Beheerder van jou eigen informatie
 • Geen automatische verlening
Populair

Half jaar online

24
50
 • Geen automatische verlening
 • Beheerder van jou eigen informatie
Geen kleine lettertjes, geen verborgen zaken, simpelweg omdat samenwerkingen gebaseerd moeten zijn op vertrouwen, en omdat wij graag het welzijn van paarden willen verbeteren en al het extra werk van de dienstverleners uit handen willen nemen en de ondernemers willen ondersteunen. Heb jij nog verdere vragen en of opmerkingen? Neem dan gewoon contact op met ons!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring