Harnachement

Harnachement vergelijken

Filteropties

Categorien

Locatie

Kies jouw (woon) locatie..
Provincie

Prijs

Prijs - slider
0660

Merk

Kies jouw merk(en) hier
Merk
Extra filteropties
Extra filteropties
Sorteer op:
Bekijk hier het voorbeeld van jouw dienst / bedrijf!
Bekijk de opties hier & de vele voordelen!
Jouw eigen profiel hier vandaag nog!

v.a. 

€ 70

Per dienst

✓ Men & Ruitersport reparatie
✓ Maken van trainingshulpen / longeerhulpen
✓ Maken van paardentandartshalsters

v.a. 

€ 24

Per dienst

✓ Zadelpasservice op locatie
✓ Meer dan 30 jaar ervaring
✓ Maken van paardentandartshalsters, trainingshulpen, longeerhulpen, etc

v.a. 

€ 30

Per dienst

✓ Dressuurzadels!
✓ Opgeleid en vele cursussen gevolgd
✓ Gedreven om een goede harmonie tussen ruiter en paard te krijgen

v.a. 

€ 80

Per dienst

✓ Behandelingen -> Zowel energetisch met mijn biotensor als fysiek (verschillende massage technieken)
✓ In opleiding als chinees kruidengeneeskundige
✓ Gedragstherapeut voor paarden

v.a. 

€ 30

Per dienst

Het belang van goed harnachement

Super belangrijk! Wanneer je een goed passend zadel en of hoofdstel hebt, kun je in harmonie en ook in vertrouwen rijden. Goed passend harnachement kan ook een hoop problemen voorkomen en oplossen! Uiteraard, is het belangrijk dat je paard lichamelijk (en geestelijk) in orde is en dat het paard met enige regelmaat wordt nagekeken / behandeld wordt door de verschillende services die noodzaak zijn voor het welzijn van onze paarden.

De volgende services kunnen worden vergeleken op het PaardenPortaal:

  1. Zadelmaker
  2. Paardrijlaarzen op maat
  3. Bitfitter
  4. Hoofdstel op maat
  5. Custom-made frontriemen

Verschillende zadelmakers..

Een paardenzadel is iets wat we veelal nodig hebben en ook een flinke kostenpost is, maar wat oh zo belangrijk is! Afhankelijk van de discipline, heb je een springzadel, dressuurzadel of een veelzijdigheidszadel nodig, etc. Door de verschillende filters bovenaan kun je filteren op verschillende opties om jouw zadelpasser te vinden. Veel zadelmakers kunnen je ook direct advies geven over welke zadel onderleggers je kunt gebruiken en zo ja welke zadelonderlegger dan het meest geschikt is voor jullie als combinatie! De kosten voor een goed zadel voor je je paard is afhankelijk van verschillende factoren natuurlijk, maar een tweedehands zadel kan daarom ook zeker een uitkomst bieden!

Rijlaarzen op maat

Een paardrijlaars op maat uitzoeken kan tijdrovend zijn en ook flink prijzig zijn. Bekijk hierboven je opties en maak een afspraak voor jouw leren rijlaarzen. Op maat gemaakte rijlaarzen hebben als voordeel dat deze zijn aangemeten en speciaal voor jou zijn aangemaakt! Je kan dus je keuzes doorgeven of je bruine rijlaarzen, blauwe rijlaarzen, paardrijlaarzen met rits, of rijlaarzen met lak wilt, etc. Geheel custom made kun je dus jouw ridingboots samenstellen!

Bitfitter en/of een hoofdstel op maat laten maken

Ieder paardenhoofd is uniek en soms passen de standaard maten gewoon niet, ben je er niet tevreden over, of wilt je gewoon wat anders! Een bit fitter kan langskomen bij je om je paard te observeren en jullie als combinatie, om het juiste bit te adviseren. Bitfitter kosten is afhankelijk uiteraard van het bit welke je aanschaft. Naast een goed bit is ook een goed passend hoofdstel essentieel. Je kan zelf een hoofdstel laten aanmeten, ofwel een hoofdstel op maat, kopen bij bovenstaande bedrijven!

Een frontriem op maat gemaakt voor jou

Het samenstellen van je eigen frontriem is onwijs populair tegenwoordig en super leuk! Hierdoor kan jij je eigen wensen doorgeven en een unieke frontriem maken door middel van de vele kleurmogelijkheden. Verschijn in de wedstrijdring of bij een training, met jou custom-made frontriem die natuurlijk perfect matcht bij jouw outfit.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring