Diensen / Services

Diensten vergelijken

Filteropties

Categorien

Locatie

Kies de locatie(s) waar jij je dienst zoekt
Provincie

Prijs

Prijs - slider
0660
Extra filteropties
Extra filteropties
Sorteer op:
✓ Mobiele paardenpraktijk voor o.a. gebitsbehandelingen en laserbehandelingen
✓ Afgestudeerd als dierenarts
✓ NVVGP gecertificeerd

€ 140

Per dienst

✓ Goede kwaliteit met een zo laag mogelijke prijs!
✓ Werkzaam in het weekend
✓ Ook werkzaam in de avonden!

v.a. 

€ 5

Per dienst

✓ Alle dagen werkzaam!
✓ Komt op locatie

v.a. 

€ 55

Per behandeling

✓ Naast paardenfysio ook hondenfysio
✓ Diverse cursussen / opleidingen behaald
✓ Beschikbaar in het weekend

v.a. 

€ 90

Per behandeling

✓ Wasmogelijkheden voor verschillende spullen
✓ Ook in het weekend + avond beschikbaar!
✓ Ophaal / aflever service binnen Noord-Holland

v.a. 

€ 4.50

Per dienst

✓ Diverse services + behandelingen van voorkomende hoefproblemen
✓ Ook beschikbaar in het weekend + avonden!
✓ Ook koudbloeden!
✓ Rust, geduld, ontspannen en respect voor het paard
✓ Welzijn hoog in het vaandel
✓ Ook werkzaam in het weekend & avonden!

€ 40

Per les

✓ Werkzaam op een rustige manier met zachte technieken
✓ Neem de tijd voor elk dier & eigenaar
✓ Verschillende cursussen / opleidingen behaald

€ 85

Per dienst

✓ Gepassioneerde fotograaf met dromerige stijl foto's
✓ Verschillende cursussen / opleidingen gevolgd!
✓ Ook werkzaam in het weekend!

v.a. 

€ 110

Per dienst

✓ Behandelingen -> Zowel energetisch met mijn biotensor als fysiek (verschillende massage technieken)
✓ In opleiding als chinees kruidengeneeskundige
✓ Gedragstherapeut voor paarden

v.a. 

€ 30

Per dienst

Een happy athlete creëer en behoud je zo!

Vergelijk de verschillende services en kies de beste voor jouw viervoeter, maar ook welke het beste past bij jouw visie. Paarden en ook pony’s hebben veel zorg op een regelmatige basis nodig om ze fit, gezond maar ook zeker happy te houden! Door het oprichten van PaardenPortaal willen we een zo breed mogelijk aanbod aanbieden aan iedereen, dit om jouw de mogelijkheid te bieden om de beste keuze te maken. 

Diensten die worden afgenomen op regelmatige basis

  1. Hoefsmid
  2. Paarden instructeur

Een goede hoefsmid

Éen van de grootste kostenposten, en voor sommige dè grootste kostenpost, de hoefsmid. MAAR, een onwijs belangrijke schakel in de gezondheid en welzijn. Een hoefsmit kan het paard bekappen, maar ook beslaan en sommige zijn zelfs orthopedisch hoefsmid. De kosten per hoefsmit kunnen hierboven worden gefilterd voor jouw range. Zo is bekappen goedkoper dan beslaan en daardoor verschillen de kosten hoefsmit per service die jij wilt afnemen. Benieuwd naar een hoefsmid aan huis of naar een hoefsmid die barokke paarden beslaat? Ook deze optie kun je aanvinken bij de (extra) filteropties.

Paardrij instructrice

Afhankelijk van hoe vaak jij wilt lessen (en bij wie), wordt er veel tijd gestopt in het zoeken van een goede instructeur voor het paardrijden. Het klikken tussen de instructrice / instructeur en jouw als combinatie is erg belangrijk! Filter hierboven jouw wensen, en bekijk een opgeleide dressuur instructrice voor jouw niveau, of zoek een gediplomeerde springruiter met ervaring, etc.

Diensten die 1 / 2x per jaar gemiddeld worden afgenomen

  1. Paardentandarts
  2. Osteopaat paard / paardenfysiotherapeut
  3. Paardendeken wassen
  4. Paardenweegschaal
  5. Paard scheren

Een geschikte tandarts voor paarden

Een paarden tandarts is uitermate belangrijk! Een goede gebitsverzorging kan vele problemen voorkomen, maar ook oplossen! Vaak horen we de vraag ‘hoe vaak moet een paard naar de tandarts?’ Dit is afhankelijk van de staat van het gebit uiteraard, leeftijd en andere factoren. Maar gemiddeld gezien moet een paard 1 a 2 x per jaar behandeld worden. De voorkeur gaat veelal uit naar het elektrische behandelen van het gebit, maar ook vele tandartsen werken nog op handmatige basis. De paardentandarts kosten zijn afhankelijk van de gewenste behandeling uiteraard. De prijzen voor de behandelingen, en ook de manier van behandeling, zijn bovenstaand te vinden en te filteren!

Een paardenosteopaat

Afhankelijk van jouw doelen en of wensen, is een paarden fysio (of een osteopaat voor paarden) belangrijk zodat jouw viervoeter een goed functionerend bewegingsapparaat heeft om optimaal te kunnen presteren! Een paardenosteopaat en of paardenfysiotherapeut kan hierbij helpen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de behandeling(en). Selecteer hierboven jouw geschikte dienst en stel een plan op!

Paardendekens wassen

Paardendekens laten wassen met de juiste behandeling kan zeker een functie hebben. Naast de dekenwasserij bieden bedrijven ook vaak een dienst aan zoals reparatie van de paardendekens. Zoek hierboven jouw wasserij voor paardendekens in de buurt!

Je paard laten wegen

Super belangrijk! Op basis van het gewicht kun je het dieet aanpassen, maar ook super handig om te weten voor je wormenkuur bijvoorbeeld! Door je paard op regelmatige basis te wegen weet je ook of hij of zo op gewicht blijft, voor zijn of haar ras / stokmaat / bouw moet afhalen, aankomen of juist mooi op gewicht is.

Je paard laten scheren?

Hier zijn de meningen over verdeeld uiteraard! Sommige paarden of pony’s creëren nou eenmaal een dikkere vacht dan anderen, waarbij het noodzakelijk is om te scheren. Het scheren van een paard vergt tijd, maar voornamelijk goede apparatuur. Als jij dit niet zelf hebt, is het handig om iemand jouw paard of pony te laten scheren. Door de filters kan jij iemand in de buurt vinden die jouw paard of pony kan scheren voor je (inclusief patronen & of figuurtjes)!

Heb je ook aan deze diensten / services gedacht?

  1. Paardentrailer huren / paardenvrachtwagen huren
  2. Fotograaf paarden

Jouw geschikte paardenvervoer vinden..

Op zoek (met spoed) naar paardenvervoer? Bij bovenstaande opties heb je de mogelijkheid om te filteren op ‘trailer huren’ of paardenwagens huren’. Als je zelf niet wilt / kunt rijden, kun je ook kiezen om gebruik te maken van een paardentaxi! Vind een bedrijf bij jouw in de buurt eventueel en vervoer veilig je paard / of laat deze veilig vervoeren.

Vind jouw paarden fotograaf

Vind jouw paardenfotograaf om paarden fotos te schieten! Vele fotografen werken als paardensport fotografie, paarden portret fotografie, maar ook vele kunnen mooie paarden foto’s maken van jouw viervoeter! Zoek en vind de juiste op basis van jouw gefilterde wensen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring